Live Conservatoriummarkt

Op zaterdag 26 juni is er opnieuw een échte Conservatoriummarkt in onze hoofdschool in Kortrijk. Toekomstige leerlingen kunnen er komen proeven van alles wat onze school te bieden heeft. Omwille van corona zijn we genoodzaakt om de bezoekers te spreiden. Dat doen we door met reservaties te werken.

We voorzien een parcours doorheen de school dat geïnteresseerden kunnen volgen per bubbel. Je kan een tijdslot van een halfuur reserveren tussen 9 en 12.30 uur. Laat ons vanaf nu via mail weten met hoeveel en wanneer je wil langskomen.

Op die dag zullen de lessen in de hoofdschool tot 13 uur geschorst zijn om de Conservatoriummarkt veilig te kunnen laten plaatsvinden. Lessen na 13 uur gaan wel gewoon door, alsook de lessen in de afdelingen.

 

digitale Conservatoriummarkt

Als aanvulling op de Conservatoriummarkt van zaterdag 26 juni openen we ook dit jaar weer onze digitale marktplaats. Maak er kennis met onze opleidingen, vakken, instrumenten, en uiteraard ook met onze enthousiaste leerkrachten. Zij namen vorig jaar tientallen filmpjes op in een poging om jou te overtuigen om je in te schrijven voor een opleiding aan onze school. We wensen je alvast veel kijk- en luisterplezier! En graag tot volgend schooljaar!